Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за фаровете на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за фаровете на 166

Как мислите дали могат да се сменят стандартните фарове на Алфа 166 с тези след фейслифта. Знаете ли дали някои ще се навие да направи подобна манипулация. Според мен ще станат, трябва само малко да се поизчукат калниците и евентуално капака, но най-вероятно само няколко сантиметра. Е как мислите вие няма ли да е яко. Май това е единствения недостатък на Алфа 166 според мен, фаровете преди фейслифта са малко грознички иначе всичко е на 6.
    Сега очаквам да ме успокоите като ми кажете, че това е лесна и сравнително безболезнена операция, ах дано!

Един Влюбен в Алфа 166 фен!
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

То в Фейслифта няма нито една част която да е еднаква по предната част със старата.
    Вобще е Забрави тая операция, освен ако не си купиш частите и да си ги наслагаш, ма по моргите май още ги няма

Comment

!

това е правено в БГ, ама ше ти стъпи на към 7к евро- МАЙ
      минимум...

въобще не см на мнение че си струва
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Само аз ли намирам фаровете отпреди фейслифта за по-секси?
        От друга страна, голямата решетка ми допада повече... може би нещо между двете

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Слушайте са кво си мисля аз.
          Купувам си новите фарове.
          Махам старите фарове както си му е реда и пробвам да сложа новите, понеже новите са по големи ще се наложи само да се поогъне някаде ламарината. Разбирате ли съвсем груба манипулация-малко с чука и отивам при майстор да я поочука и готово. Пръсвам я после с боя и имам Алфа 166 с уникален вид.
          Не сматам че ще струва повече от 50 кинта + цената на фаровете. Е предполагам те са доста скъпички. Ама ще спестявам от закуски!
          sigpic"
          Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

И на мен в началото не ми хареваха тия фарове, много малки ми се виждаха, но сега ме кефят. Новите ми се виждат някак си по-безлични ( а преди беше обратното)
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156
              И на мен в началото не ми хареваха тия фарове, много малки ми се виждаха, но сега ме кефят. Новите ми се виждат някак си по-безлични ( а преди беше обратното)
              новите определено са по безлични, колата прилича на алфа А6 или нещо от сорта ... докато 166 със старата муцуна прилича на огромно спортно купе
              което всъщност не е такова, но въпреки това прилича

Comment

абе фейслифта си я окепазни.... според мен преди фейса си е страхотна невероятна...
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

И според мен по-хубава кола не е правена

Comment

Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

моето мнение за тая кола, е че е много хубава, НО ако е с други брони и прагове и е свалена ниско долу, тогава е много луда. Иначе е кола за чичковци..... каквато е и замислена да бъде
                      sigpic
                      === 75 1.8 T '86 ===
                      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Re: !

Първоначално публикувано от valjo
                        минимум...

абе, не е баш токлова, тука има комплект Фаислифт За 156, т.е. фарове,халогени,калници,броня,маска... За 900 еуро, само ги накачваш и ето имаш яка Алфа , 2004год. модел

Comment

Re: !

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                          Първоначално публикувано от valjo
                          минимум...

абе, не е баш токлова, тука има комплект Фаислифт За 156, т.е. фарове,халогени,калници,броня,маска... За 900 еуро, само ги накачваш и ето имаш яка Алфа , 2004год. модел
                          е аз ти говоря за 166ца, 2000та година
                          там ксеноновите фарове ебаха мамата на схемата

Comment

Първоначално публикувано от Gecata
                            Слушайте са кво си мисля аз.
                            Купувам си новите фарове.
                            Махам старите фарове както си му е реда и пробвам да сложа новите, понеже новите са по големи ще се наложи само да се поогъне някаде ламарината. Разбирате ли съвсем груба манипулация-малко с чука и отивам при майстор да я поочука и готово. Пръсвам я после с боя и имам Алфа 166 с уникален вид.
                            Не сматам че ще струва повече от 50 кинта + цената на фаровете. Е предполагам те са доста скъпички. Ама ще спестявам от закуски!
                            50 кинта? Според мен може да изчукваш капак и калници за да паснат. 3 елемента както и да ги смяташ не са 50 лева , освен ако не ти ги прави познат,че даже пак е евтино. Но определно няма да минеш само с изчукване, то ще е наместване на фаровете, може да се наложи да режеш,решетка трябва да нагласяш също... С две думи може да стане ама приготви малко по-нормална сума.
                            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Working...
                            X